Bu haber kez okundu.

İlçe Millî Eğitim Müdürleri ile Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
banner229

İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapılan toplantıya İl Millî Eğitim Müdürü, İl Millî Eğitim Müdürü Yardımcıları,İlçe Millî Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürleri katıldı.

Toplantıda okullardaki akademik başarının artırılması çalışmaları, araştırma ve geliştirme projeleri, Covid-19 tedbirleri, inşaat-emlak yatırımları, lise ve üniversite sınavlarına hazırlık çalışmaları, Destekleme ve Yetiştirme Kursları, İlkokullarda Yetiştirme Programları gibi konular ele alındı.

İl Millî Eğitim Müdürü Edip, küresel salgının eğitime yansımasını minimize etmek için herkesin canla başla çalışması gerektiğini belirtti.

Toplantıda ayrıca Ölçme, Değerlendirme Şube Müdürü Abbas Balcı, ilimiz genelinde yapılan çalışmaların yer verildiği bir brifing sunumu gerçekleştirdi.

Soru, görüş ve taleplerin dinlenmesi ile devam eden toplantı; Genç Sadâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere teslim edilmek üzere İlçe Millî Eğitim Müdürlerine takdim edilen hediyelerin verilmesi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.