Bu haber kez okundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, Uyum Haftasında Öğrencilerle Buluştu
banner229

İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, okul öncesi, ilkokul 1 ve lise 9'uncu sınıflar için 4 Eylül Pazartesi günü itibarıyla başlayan okula uyum programı çerçevesinde okul ziyaretlerini sürdürüyor.

İlimiz Merkezinde bulunan Yağmurtepe İlkokulu ve Alparslan İlkokulunu ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, okula ilk adımını atan ana sınıfı ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerinin heyecanlarına ortak oldu.

İl Müdürü Sadoğlu ziyaret ettiği okullarda ilk olarak öğretmenler odasında meslektaşları ile bir araya gelerek öğretmenlerin eğitime dair sorun ve taleplerini dinledi.

Öğretmenlere her zaman kapılarının açık olduğunu belirten Sadoğlu,  "Uyum Haftası ve Mesleki Çalışma Programı" ile başlayan 2023-2024 eğitim öğretim yılının öğretmenlere, velilere, öğrencilere ve tüm ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Öğretmenler ile görüşmesinden sonra sınıfları ziyaret eden İl Müdürümüz Salih Sadoğlu, okul yöneticileri ve sınıf öğretmenleri rehberliğinde, ailelerin ve çocukların birlikte yer aldığı uyum programı etkinliğine katıldı.

Sınıflarda öğrenciler ile yakından ilgilenip sohbet eden Sadoğlu öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. İl Millî Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu'nun okul ziyaretlerine Temel Eğitimden sorumlu Şube Müdürü Cengiz Kayra eşlik etti.

UYUM EĞİTİMLERİ 4-8 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA

Okula uyum eğitimleri, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında okul öncesi eğitim ve ilkokul 1 ve lise 9'uncu sınıfa başlayacak öğrenciler için 04 Eylül-08 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ortaokula başlayacak öğrenciler ve velilerinin katılacağı rehberlik uygulamaları ise 11 Eylül-15 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.