Bu haber kez okundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip,Tillo İlçemizi Ziyaret Etti
banner229

Muş Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü görevini sürdürürken geçtiğimiz ay Siirt İl Eğitim Müdürlüğüne atanan Deniz Edip, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Orhan Danış ile birlikte Tillo ilçe Kaymakamı Lokman Düzgün,Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın’ı ziyaret etti.

Gayet samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, karşılıklı tanışma ve yeni görevde başarı dileklerinden sonra Tillo İlçesinde eğitim durumu ve ülkemizle ilgili farklı konularda geleceğine dair karşılıklı fikir alışverişleri yapıldı.

Tillo ilçe Kaymakamı Lokman Düzgün, İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip’e  nazik ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkürlerini iletti.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Orhan Danış ile birlikte daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Altunç ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adnan Sualp’ı ziyaret ederek, İlçede yürütülen okullarda gerçekleştirilen eğitim öğretim faaliyetleri ile yapılan çalışmaları yerinde görerek, öğrenci, öğretmen ve okul idarecileri ile sohbet ortamında bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, öğretmen ve okul idarecilerden ihtiyaç, istek, eğitim-öğretimle ilgili talep ve önerileri dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nezir 5 yıl önce

Sayın editör belki yorumumu yayınlamayacaksın ama yinede yazıyorum Bu müdür ziyaretine gittiği ilçe müdürünün makamına oturmamalıydı oturması hiç nezaket kurallarına uymaz hem makam sahibinede saygısızlıktır