Bu haber kez okundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip'in Veda Mesajı
banner229

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Bakanlık emrine atanan İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, veda mesajı yayımladı.

Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip mesajında,4 yıla aşkın bir süreden beri Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdürdüğünü ve Milli Eğitim Bakanlığı`nca Bakanlık görevine atandığını belirterek, görev yaptığı süre zarfında eğitim çalışanlarının Siirt`in eğitim başarısına sağladığı katkılardan dolayı hem mutlu hem de huzur içinde olduğunu belirtti.

GÜZEL MEMLEKETİMİN ÇOK GÜZEL İNSANLARINA,

Hitap etmekte, duygularımı açıklamakta zorlandığım bir zamandayım. Görevde bulunduğum süre boyunca kıymetli ekibimle beraber hep en güzeli, en doğruyu, en iyiyi bulmaya ve aktarmaya çalıştım.

Değerli insanlarla değerli zamanlar geçirdim. İlimizi, güzel memleketimizi geliştirmek ve gelişmek için hep içtenlikle çalışma niyetini taşıdım. Niyetim de yoluma ışık tuttu. Güzel çalışmaların, güzel hatıraların hepimize olumlu katkıları olacağına inanıyorum.

Dünyanın En Güzel Çocukları; Sizleri hep sevgiyle, kıymetle, umutla hatırlayacağım. Değerlerimize, kültürümüze, kadim dilimize sahip çıkalım. En büyük rakibiniz, siz olun.Sizi ileriye taşıyacak her türlü ilmin peşinden koşun. Sizlere çok güveniyorum. Bir değil binlerce Can' a dokunan kıymetli öğretmenlerim; Yolumuza her daim yaren oldunuz. Çocuklarımıza en güzeli verebilmek için emeğin ve gayretin, iyiliğin hep merkezi oldunuz. Sizlerle çalışmak onur ve gurur vericiydi.

Değerli Siirtliler; Sizlerden çok şey öğrendim. İnsanlığı, samimiyeti, misafirperverliği, sıcaklığı, aynı sofrada, aynı gönülde buluşmanın kıymetini... İyi ki varsınız... Ve birlikte yol aldığım çok değerli mesai arkadaşlarım, kurum müdürlerim, Sivil Toplum Kuruluşları, sizlerle aynı hedeflere vesile olabilmek çok kıymetliydi; hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

Eski Milli Eğitim Bakanlarım ve eğitime güzel hizmetlerde bulunan mevcut Milli Eğitim Bakanımız Sn. Yusuf Tekin'e şükranlarımı arz ederim.

Birlikte hizmet anlayışıyla yol aldığım kıymetli Valilerim Ali Fuat Atik, Osman Hacıbektaşoğlu ve Dr. Kemal Kızılkaya'ya; Değerli vekillerim Osman Ören, Mervan Gül' e ve İl Başkanım Av. Ekrem Olgaç'a da saygılarımı sunarken birlikte geçirdiğimiz kıymetli zamanlar için çok teşekkür ederim. Allah'a emanet olun.

Sevgi ve selamlarımla...

DENİZ EDİP

Siirt Il Milli Eğitim Müdürü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.