Bu haber kez okundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor
banner229

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip'in ilçe, belde ve köy okullarına ziyaretleri devam ediyor.

Okul ve eğitim kurumları ziyaretleri kapsamında Eruh İlçesini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Eruh İlçesindeki programına Eruh Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir'i makamında ziyaret ederek başladı.

Eruh İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çiftçi ve Şube Müdürleri ile beraber Kaymakam Özdemir'i ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, İlçede yıl içinde yürütülen eğitim çalışmaları ve yeni yılda yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduktan sonra okul ve eğitim kurumları ziyaretlerine başladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Eruh Kaymakamlığı yeni hizmet binasına taşınacak olan Eruh İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünde incelemelerde bulunduktan sonra Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, 75.yıl Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu, Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Pansiyonlarını ziyaret etti.

Ziyaret ettiği okullarda okul yöneticilerinden okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldıktan sonra öğrenciler ile buluşan İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, öğrenciler ile sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.

Öğrencilere eğitimin öneminden bahsederek, kişinin mesleğini ve toplumdaki statüsünü, kendi ailesine sağlayacağı imkân ve itibarın eğitim ile mümkün olacağını belirtti.

Öğrencilere bu amaçla sıkı yönde çalışmaları yönünde tavsiyelerde bulunan Edip, öğrencilere başarı dileklerinde bulunduktan sonra öğretmenler ile bir araya geldi.

Öğretmenler ile sohbet eden Edip, öğretmenler arasındaki iyi yönlü muhabbetin önemine değinerek, "görev yaptığınız okullarda olumlu bir okul ikliminin oluşması öğrenci başarısına doğrudan veya dolaylı olarak etki eder, gezdiğim okullarda öğretmenler arasındaki olumlu diyaloğu görmek beni sevindiriyor. Okulları sık sık ziyaret ederek siz değerli öğretmenlerimiz ile bir araya gelmeye önem gösteriyoruz. Eğitime dair her türlü görüşlerinize açık olduğumuzu belirtmek istiyorum. Kapımız sizlere sürekli açıktır" dedi.

Öğretmenlerin görüş, öneri ve isteklerini dinledikten sonra okuldan ayrılan İl Müdürü Edip, Eruh Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda kalan öğrencileri ziyaret etti. Pansiyon yemekhanesinde bir takım incelemelerde bulunduktan sonra öğrencilerin sofralarına konuk oldu. Öğrenciler ile beraber öğle yemeğini yiyen Edip, tüm masaları gezerek öğrenciler ile sohbet ederek öğrencilerin isteklerini dinledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, öğrencilere iyi dileklerde bulunduktan sonra pansiyondan ayrılarak Eruh İlçesi programına son verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.