Bu haber kez okundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Eruh İlçesini Ziyaret Etti
banner229

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip'in eğitim kurumları ve ilçe ziyaretlerine devam ediyor. İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, Eruh İlçesini ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu.

Eruh  programına yeni hizmet binasına taşınan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek başlayan İl Müdürü Edip, hizmet binasındaki birimleri ziyaret ederek yeni atanan personellere hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bir süre İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çiftçi ve Şube Müdürleri ile görüşen Edip, İlçede yürütülen eğitim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Buradaki ziyaretinin ardından Eruh Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret eden Edip, öğrenci ve öğretmenler ile bir araya geldi.

İl Müdürü Edip, okul pansiyonunu ziyaret ederek öğrencilerin sofralarına konuk oldu. Öğrenciler ile yemek esnasında sohbet eden İl Müdürü Edip öğrencilerin istek ve taleplerini alarak başarı dileklerinde bulundu.

Buradaki ziyaretinin ardından Eruh İlçesinde yapımı devam eden 16 derslikli Çok Programlı Lisesi ve Dih Mahallesindeki 8 derslikli anaokulu inşaatını ziyaret etti. Okul inşaatlarında bir takım incelemelerde bulunan Edip, okul inşaatlarının genel durumu hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip'in Eruh İlçesi ziyaret programına İnşaat Emlak Biriminden sorumlu Şube Müdürü Hüsamettin Şahin eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.