Bu haber kez okundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip Başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı  Pervari’de Yapıldı
banner229

Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü sene başı ilçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı Pervari ilçemizde gerçekleştirildi.

Toplantıya başkanlık eden İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Uğur Edip ilçedeki eğitim kurumlarında da incelemelerde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısında yeni eğitim ve öğretim yılı için yapılan hazırlıkları ve  pandemi nedeniyle alınan önlemler gözden geçirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin konu ile ilgili görüş ve önerileri alındı.

Daha sonra ki ilçedeki bazı eğitim  tesislerinde de incelemelerde bulunan Deniz Edip, ”Amacımız etkisinde bulunduğumuz pandemiye rağmen alacağımız önlemlerle  eğitim ve  öğretim kalitesini yükseltmektir.

Bu konuda gereken her türlü önlemi almış  bulunmaktayız.Eğitim ve öğretimin daha kaliteli olabilmesi adına gerektiğinde de yeni önlemler almaya da  devam edeceğiz.” Dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile birlikte Pervari Kaymakamı Aziz Kayabaşı'nı makamında ziyaret edip hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Siirt il Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip ve ilimize bağlı tüm ilçe Milli eğitim Müdürleriyle birlikte Pervari Belediye BaşkanıTayyar Özcan ile birlikte bir araya gelerek, İlçenin Eğitim ile ilgili sorunlarını ele alıp sohbet ettiler.

PERVARİ İLÇEMİZDE UZAKTAN EĞİTİM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ...

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Pervari ilçemizde bulunan okulları da ziyaret ederek uzaktan eğitim çalışmaları ve yüz yüze gerçekleşen Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını(DYK) yerinde inceledi.

Edip, Okullarda yapılan incelemelerden sonra Pervari ilçemizde bulunan öğretmenler ile çevrimiçi ortamda buluşup yeni eğitim, öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.