Bu haber kez okundu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün "Adım Adım Başarıya" E-Dergisinin 2.Sayısı Yayınlandı
banner229

Yeni tip korona virüs olan Kovid-19 salgını nedeniyle bir süredir öğrencilerimiz okullarından uzak kalmıştır. Bu süreçte öğrenciler eğitimlerini, Milli Eğitim Bakanlığının EBA sistemi ile uzaktan eğitim sistemi ile devam etmekte. 

Siirt Valiliği himayesinde Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, sürekli olarak öğrencilerin dijital ortamdan faydalanmaları için çalışmalar devam ediyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip yaptığı açıklamada; Öğrencilerin akademik başarılarını arttırmaya yönelik çalışmalar dışında öğrencilerin eğlenecekleri ve uğraşacakları etkinliklerle dolu olan  "Adım Adım Başarıya" E-Dergisinin 2.sayısını onlar için hazırladık.

Hazırlanan E-Dergi içeriği sayesinde öğrencileri hem eğlendirmeyi hem de eleştirel düşünme,  matematiksel ve mantıksal akıl yürütme, tasarım, problem çözme ve sanatsal becerilerini geliştirmeyi hedeflediklerini belirten Edip, e-dergi içeriğinde öğrencilerimizin kültürel, sosyal ve akademik başarılarını güçlendirmeye yönelik bilgilerle yeni sayımızı zenginleştirdik.

Eğitim, öğrenciye saygı ile başlar felsefesiyle hareket ederek onların mutlu olmaları için gerekli çabayı harcadık ve harcamaya da devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki mutlu çocuğun başarısı da artacaktır.

Edip, Öğrencilerimizin hazırlanan e-dergiyi okurken ve çözerken eğlenmelerini temenni ederim. Bu süreçte evde kalarak sosyal sorumluluklarını yerine getirdikleri için teşekkür ederim.

Derginin içeriğinde bulunan kısa öykü yarışmasına öğrencilerimizin katılmalarını bekliyor tüm velilerimize bu süreçte bize yardımcı oldukları için ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Tüm projelerin yürütülmesi için çaba harcayan yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.