Bu haber kez okundu.

I. Teog Sınavları İle İlgili Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
banner229

İlimiz Temel Eğitim Şube Müdürü ile 6 ilçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımı ile İl Milli Eğitim Müdürü M. Fethi Suay´ın başkanlığında TEOG sınav sonuçları değerlendirme toplantısı yapıldı.

              Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya  İlimiz Temel Eğitim Şube Müdürü ile 6 ilçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılarak I.TEOG sınavında alınan başarı oranının masaya yatırıldığı, başarısızlık nedenleri ve başarıyı artırmanın yollarının tartışarak  strateji belirlendiği belirtildi.

 Toplantıda İlçe Milli Eğitim müdürleri ile yapılan TEOG sınavı ile ilgili değerlendirme ve 2’nci dönemde Nisan ayında yapılacak olan II. TEOG sınavı ile ilgili bilgilendirme yaptıklarını belirten İl Milli Eğitim Müdürü M. Fethi Suay, ”Siirt’te TEOG sınavında başarının en üst seviyeye çıkarılması için hep birlikte, öğrenci öğretmen, veli ve okul yönetimiyle el ele çalışmamız gerektiğini. Öğrencilerin başarısız oldukları derslerle ilgili 2’nci dönemde ne tür çalışmalar yapılacağı, destekleme ve yetiştirme kursları, sınav öncesi, sınav uygulaması ve sınav sonrasında yapılacak iş ve işlemler ile ilgili konuları konuşuyoruz. Hangi okul neden başarısız veya neden başarılı bunların analiz raporlarını çıkarıyoruz.

Başarısız okul müdürlerine başarıyı artırması için rehber oluyor yol gösteriyoruz. I.TEOG Sınavı ile  ilgili bir durum değerlendirmesini sayısal veriler üzerinden yapıyoruz. Dedi.

     Yapılan konuşmanın ardından İlçe Milli Eğitim müdürlerine okullarının ders bazında ortalamalarını görme ve diğer okulların puanlarıyla karşılaştırma imkânı sağlandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.