Bu haber kez okundu.

Deniz Edip, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Asaleten Atandı
banner229

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğüne vekâleten bakan Deniz Edip, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten atandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına ilişkin atama kararları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Ayrıca, kaymakamlık kursunu başarı ile bitiren 97 kaymakam adayının da ataması yapıldı.

 Muş Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü görevini sürdürürken 20.09.2019  tarihinde Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Deniz Edip bugün yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine asaleten atandı.

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten atanan Deniz Edip, asaleten atanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, Yaklaşık 8 aydır vekaleten yürüttüğüm Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü görevine asaleten atanmış bulunmaktayım.

Bizi bu önemli göreve layık gören başta ; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Milli Eğitim Bakanımız.Prof.Dr.Ziya Selçuk’a Bakan yardımcılarımıza, Bilhassa Personel Genel Müdürümüz Dr.Hamza Aydoğdu’ya, Daire başkanımız Feyzullah Çiftçi’ye, İlk günden bugüne büyük desteklerini gördüğüm Siirt Valisi Ali Fuat Atik’e, Bir eğitimci olarak her zaman her yerde bize,eğitim camiasına Siirt’e destek veren milletvekilimiz Osman Ören hocama teşekkürlerimi iletiyorum.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip Kimdir

1979 yılında Bitlis´te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bitlis´te okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde lisans eğitimini tamamladı. 2001 yılında Bitlis´e Türkçe Öğretmeni olarak mesleğe başladı.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarda farklı yönetim kademelerinde görev aldı. 2014-2019 yılları arasında Muş İline bağlı Bulanık İlçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı.

20.09.2019  tarihinde Siirt İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Deniz EDİP evli ve 1 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Pilot 4 yıl önce

Yerinde bir karar üstünbaşarılar darısı ilimizde hakedipte atanamayan idarecilerimizin başına