Bu haber kez okundu.

AK PARTİ İL BAŞKANI FUAT ÖZGÜR ÇALAPKULU’DAN LYS MESAJI
banner229
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, 13-14 ve 20-21 Haziran 2015 tarihlerinde yapılacak olan Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) dolayısıyla mesaj yayınladı.
Sınavda tüm gençlere başarılar dileyen Çalapkulu şunları kaydetti: “Yıllar boyu çalışmalarının karşılığını almak için ter dökecek gençlerimizi LYS’ye girmenin heyecanı sardı. İnsan hayatının önemli dönüm noktalarından biri olan üniversite sınavı sonrasında birçok gencimiz hayatını çizecek ve önemli bir engeli aşmış olacak.
Bu zorlu sınav sonrası mesleklerini, dolayısıyla geleceklerini belirleyecek olan tüm gençlerimize başarılar diliyorum.
Yaşamımızın bir döneminde bu zorlu sınavı aşmak için birçoğumuz çaba gösterdik ve tedirginlik ile karışık bir heyecan yaşadık. Ama bu heyecan LYS’de strese ve gerilime neden olmamalı. Sınavı kazanamamak dünyanın sonu olmadığı gibi, hazırlık döneminde ellerinden geleni yapan gençlerimiz asla ümitsizliğe düşmemelidir.13-14 ve 20-21 Haziran 2015 tarihlerinde gireceğiniz sınavda heyecandan uzak kalarak, tüm bilgilerinizi kararlılıkla vereceğinizi umuyorum.
Başkan Çalapkulu, “13-14 ve 20-21 Haziran 2015 tarihlerinde yapılacak LYS (Lisans Yerleştirme Sınavı) sınavına girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, onları bu sınava hazırlayan anne, baba ve öğretmenlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.