Bu haber kez okundu.

Siirt Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi Tarih Yazmaya Devam ediyor
banner229
15-18 Mart Tarihleri arasında Malatya İlinde düzenlenen okul sporları voleybol Gurup müsabakalarında Şırnak, Bitlis ve Bingöl’ü 3-0 yenerek Türkiye Yarı finallerine katılmaya hak kazandı.
Konu hakkında açıklama yapan Siirt Şehit Zafer kılıç Spor Lisesi Müdürü Mehmet Şakir Kayaalp : Futbol ve Güreş’ten Sonra Voleybol Takımımız Gurup Şampiyonu olma başarısı göstermesi bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Bu branşlar dışında diğer branşlarımızda da hedefimiz başarıyı Fair -Play ruhu ile Şampiyonluğu yakalamak. Siirt Zafer Kılıç Spor lisesi olarak Siirt Tarihinde ilklere imza atarak Voleybol yarı finallere yükselme başarısında emekleri geçen, başta Hocamız Özkan Nalbant’a olmak üzere tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum .
Siirt Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi voleybol takımımızdan desteklerini esirgemeyen genç İş Adamı Sayın Erkan İzgi'ye yaptığı katkılardan dolayı çok teşekkür ettiğini belirtti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.