Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Spor Sportif Direktörü Ahmet Erten; "Bu Sene Bizim Senemiz Olacak"
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Bal Ligi 1.Grupta mücadele veren Siirt İl Özel İdaresi Spor, ikinci etap kampını Erzurum Palandökende gerçekleştiriyor.

13 Ağustos 2019 tarihinden itibaren kampa giren Siirt İl Özel İdare Spor burada 10 günlük kamp yaptıktan sonra Siirt’e döneceği öğrenildi.

Birinci etap kampının Siirt’te yaptıklarını ve daha sonra kampın ikinci etabını Erzurum Palandökende yaptıklarını belirten Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Sportif Direktörü Ahmet Erten; “Birinci etap Siirt kampından sonra ikinci etap Erzurum Palandöken kampına başladık.

Tecrübeli teknik heyetimiz nezaretinde antrenmanlar çok sıkı bir şekilde neşeli ve uyum içinde geçiyor. Takım günde iki antrenman yaparak hazırlanıyor.

Geçen yıldan anlaştığımız ve bu sene bize katılan yeni transferlerimiz gerçekten çok çabuk şekilde bir birlerine uyum sağladılar. Takımdaki birlik beraberlik ve ciddiyet bizleri memnun eder iken şampiyonluk yolunda kurulan bu takımın bu sene çok iyi bir performans göstereceğini şimdiden hissedebiliyoruz” dedi.

‘BU SENE BİZİM SENEMİZ OLACAKTIR’

Siirt İl Özel İdare Sporun Erzurum Palandöken kampı hakkında basın mensuplarına bilgi veren Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü Sportif Direktörü Ahmet Erten; “Allah’ın izni ile bu sene bizim senemiz olacaktır.

Tesis olarak dört dörtlük bir tesise sahibiz. Mevcut tesisimiz ikinci ve üçüncü lig kulüplerinde bile yok, yönetimsel olarakta hiç bir eksikliğimiz bulunmuyor.

Değerli Valimiz Ali Fuat Atik, büyük Başkanımız Hıfzullah Canpolat ve tüm yönetim kurulumuz Siirt İl Özel İdare Spor için büyük bir zaman ayırarak takıma destek olacak projeler üretiyorlar. İnşallah bu emekler boşa çıkmayacaktır.

Tüm Siirt sporseverlerimiz ve büyük taraftarımız ile birlikte uzun yıllar hayal ettiğimiz ve beklediğimiz üçüncü lige çıkacağız. Hiç kimsenin bundan şüphesi olmasın” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.