Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Spor Cizre Sporu Kolay Geçti
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Lig'inde (BAL) mücadele eden Siirt İl Özel İdarespor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında karşılaştığı Cizrespor'u 3-0'lık sporla yendi. 
Siirt Şehir Stadı'nda seyircisiz oynanan maçta taraftarlar stadyum yanında bulunan evlerin çatılarına çıkarak takımlarına destek oldular.

Maça hızlı başlayan Siirt İl Özel idarespor, 13. dakikada Jasmin'nin attığı kafa golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
85. dakikada sol kanatta bulduğu topu iyi değerlendiren Siirtsporlu Samuel, sol ayakla sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturarak skoru 2-0 yaptı.

Maçın uzatma dakikalarında Jasmin'in attığı kafa golüyle Siirtspor maçı 3-0'lık skorla  Cizresporu yenerek 3. Tur maçına kaldı.
Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Taşkın, Siirt İl Özel İdare Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu maç sonunda sahaya inerek Siirtli futbolcuları kutladı.

Siirt İl Özel İdarespor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından yaptığı açıklamada teknik heyet ve futbolcuları kutladı ve bu yıl şampiyonluğu hedeflediklerini hatırlattı.

Futbolun Siirt’te çok sevildiğini ve müthiş bir seyirci kitlesi bulunduğunu hatırlatan Canpolat, bu seyirci kitlesine şampiyonluğu tattırmak istediklerini söyledi.
Güçlü bir takım oluşturduklarını belirten Canpolat, “Bu yıl hedefimiz şampiyonluktur.Amacımız üçüncü lige çıkarak taraftarımıza yıllar sonra şampiyonluğu tattırmaktır.

Bu konuda yönetim olarak elimizden gelen her türlü gayret ve fedakarlığı gösteriyoruz. Ayrıca bu konuda sayın Valimiz Ali Fuat Atik’inde güçlü bir desteğini her zaman arkamızda görüyoruz. Şampiyonluğa ulaşmak amacıyla güçlü bir takım kurduk.Yine aynı şekilde deneyimli ve başarılı bir teknik heyetimiz var. Hepsine olan güvenimiz sonsuzdur.

Güzel oyuna sonuca gitmeye çalışacağız.Nitekim henüz lig başlamadı ama Ziraat Türkiye kupasında oynadığımız iki maçta da güzel oyunlar ortaya koyduk ve sonuca ulaştık. Son olarak  maçı 3-0  bir  sonuçla yendiğimiz Cizrespor üçüncü ligde iddialı bir takım.Ancak karşımızda pek bir varlık gösteremediler.Teknik heyeti ve futbolcularımı bir kez daha kutluyorum.Siirt İl Özel İdaresporu güzel günler bekliyor.” Dedi.

Siirt İl Özel idarespor Kulup Başkanı Hıfzulallah Canpolat, maç sonunda engelli İdris Kızılaslan ile yakından ilgilenerek kendisini içerde oynacakları tüm maçlara davet etti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.