Bu haber kez okundu.

Pervari'de Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi
banner229

Pervari Kaymakamlığı tarafından düzenlenen, kurumlar arası 'Kaymakamlık Kupası Halı Saha Turnuvası'' Devlet Hastanesi ile Beğendik Belediyesi arasında oynanan final maçı ile sona erdi.

Halkın çok yoğun ilgi gösterdiği final maçını; Pervari Kaymakamı ve Beğendik Belde Belediye Başkan Vekilli Hakan Şeker, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, kurum amirleri, kamu çalışanları ve çok sayıda vatandaş izledi.

Pervari Belediyesine ait Spor Kompleksinde saat:19:00‘da başlayan maçı Pervari Devlet Hastanesi, Beğendik Belediyesini 3-2 yenerek şampiyon oldu.

Şölen havasında, centilmenlik içinde geçen maça, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

12 takımın iştirak ettiği Kaymakamlık Halı saha turnuvasında, Pervari Devlet Hastanesi birinci olurken, Beğendik Belediye Spor, ikinciliği, üçüncülüğü de İlçe Jandarma Komutanlığı kazandı.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve hediyelerini, Pervari Kaymakamı Hakan Şeker, Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve diğer protokol üyeleri verdi.

Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenleri kutlayan İlçe Kaymakamı Hakan şeker, ‘Turnuvanın ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personellerin kaynaşmasını, Sporun dostluğunu, kardeşliğini, en önemlisi birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla düzenlendiğini’belirtti.

Başkan Özcan’da halı saha turnuvalarının ilçede geleneksel hale geldiğini ifade ederek, hedeflerinin gençleri sporla buluşturmak, kendilerine yeni spor alanlarını oluşturmak olduğunu söyledi.

Program, dereceye giren takımların hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.