Bu haber kez okundu.

PERVARİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI, RAMAZAN ŞENLİĞİ HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI  SONA ERDİ
banner229
Pervari Belediyesinin organize ettiği ramazan şenliği kapsamında yapılan halı saha futbol turnuvası oynanan final maçıyla sona erdi.
Final açılış maçına İlçe Kaymakamı Murat Kahraman İlçe Garnizon Komutanı,İlçe Cumhuriyet Baş Savcısı İlçe Hakimi İlçe Emniyet Amiri ve diğer Daire Amirleri ve Pervari halkı yoğun ilgi gösterdi.
Final maçında Görzova spor - Çarşı Kartal Spor karşılaştı. Görzova Spor rakibini 4-3 lük skorla yenip Şampiyon oldu. Ekindüzü Karasungur Spor - Ezgixxl Spor arasında oynanan 3. lük ve 4. cülük karşılaşmasında Ekindüzü Karasungur spor galip gelerek 3'ncü olurken EzgixxL sporturnuvayı 4. bitirdi.
Turnuvanun En centilmen Takımı Güleçler Spor seçildi. Turnuvanın En Değerli oyuncuları Çarş Kartal Spordan Bayram Balduk Ekindüzü Karasungur spor takımından İdris Yiğit seçildi.
Belediye Başkanı Tayyar Özcan; Birlik ve beraberlik içerisinde başlayan ve böyle devam eden turnuvamızda, Başta Şampiyon olan takımımız Görzova Spor ve dereceye giren bütün takımlarımızı ve sporcularımızı tebrik ederek, ilçede bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.
Turnuva kupa törenini ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.