Bu haber kez okundu.

İSTANBUL SİİRTSPOR ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI
banner229
Bu sezon ilk defa 1. Amatör Ligde mücadele eden İstanbul Siirt Yavuz Selimspor, şampiyon olarak Süper Amatör Lige terfi etti.
İstanbul 1. Amatör Lig 11. Grup maçında İstanbul Siirt Yavuz Selimspor, Vefa Stadında Bayrampaşa Demirspor’u konuk etti. İki takımın da 10 kişi kaldığı maçın ilk devresi 0-0 sona erdi.
İstanbul Siirt Yavuz Selimspor, iyi savunma yapan ve genç bir kadroyla mücadele eden rakibini 87.dakikada golcü oyuncusu Muhammet Balcı’nın golü ile 1-0 mağlup etti ve 14 maçta 12 galibiyet ve 2 beraberlik ile 38 puana ulaşarak namağlup bir şekilde şampiyonluğunu ilan etti.
Vefa Stadında oynanan maçı 70 civarında İstanbul Siirt Yavuz Selimspor taraftarı takip ederken, ev sahibi ekip sahaya minik sporcuları ile birlikte çıktı. Bayrampaşa Demirspor’un da bu esnada rakibini alkışladığı görüldü.
Son iki yılda 2 şampiyonluk elde eden sarı-mavili ekibe bu sezon önemli destek veren Siirtli iş adamı Ethem Sancak da maçı takip edenler arasındaydı.
Birçok Vakıf ve Dernekte Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Ethem Sancak, maçtan önce sahaya indi, İstanbul Siirt Yavuz Selimsporlu futbolcuları, Yöneticileri ve Teknik Direktör Ozan Karakiraz ile Antrenör Soner Özgür’ü tek tek tebrik etti ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.