Bu haber kez okundu.

Beron Spor Kulübü Sporcusu Vedat Kayıkçı, Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Türkiye 3. Oldu
banner229

Türkiye'nin 69 ilinden 3200 sporcunun katılımın sağlandığı Türkiye Kick Boks Şampiyonası Erzurum'da sona erdi. 7 gün süren şampiyonanın sonucunda Milli Takım'a gidecek oyuncular belirlendi.

Erzurum’da yapılan 69 il, 3200 sporcunun katıldığı Türkiye Kick Boks şampiyonasında ilimizi temsil eden Siirt BERON Spor kulübü sporcusu Vedat Kayıkçı Türkiye 3. oldu.

1/7 Temmuz tarihleri arasında Erzurum’da yapılan Türkiye Kick Boks şampiyonasına Siirt BERON Spor kulübü 5 sporcu ile ilimizi temsil etti.

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından bu yıl 3 aşama şeklinde gerçekleştirilen ve son aşaması 1- 7 Temmuz tarihleri arasında Erzurum’da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Siirt BERON Spor Kick Boks Takımı, her yıl olduğu gibi bu yılda şampiyonada adından söz ettiren takım oldu.

Siirt Beron Kulübü Başkanı ve Teknik Patronu Kamile Balcı başkanlığında Erzurum ilinde yapılan Türkiye Kick Boks şampiyonasına 5 sporcu ile katılan Beron Spor kulübü sporcusu Vedat Kayıkçı büyük bir başarı sağlayarak Türkiye 3. oldu.

Siirt Beron Kulübü Başkanı ve Teknik Patronu Kamile Balcı; Sporcularımı kutlar, başarılarının devamını dilerim. “Sporcularımızın derece aldıklarını görünce daha mutlu oluyoruz ve gurur duyuyoruz. Hiçbir emeğin karşılığı zayi olmaz. Yeter ki düzenli çalışalım. Sporcuda ahlak, özveri bekleriz. Sporcularımız da her zaman bunu yakalamıştır.

Vedat Kayıkçı kısa zamanda önemli başarılar elde etmiştir. Kendisini canı gönülden tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyorum. Spor insanları gerçekten kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğunu belirten Balcı, bundan sonrada ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini söyledi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.