Bu haber kez okundu.

Üroloji Uzmanı Dr. Serkan Çarkçı, Özel Siirt İbni Sina Hastanesinde
banner229

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi, Bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden, konusunda deneyimli ve uzmanlaşmış hekimlerine bir yenisini daha ekledi. Yıllarca Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Üroloji Uzmanı Op.Dr. Serkan Çarkçı, Özel Siirt İbni Sina Hastanesinde hasta kabulüne başladı.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi olarak sizlere her zaman daha iyi hizmeti sunma politikasıyla hareket etmeye devam ediyoruz. Özel Siirt İbni Sina Hastanemiz tüm uzmanlık dallarında iyi yetişmiş kadrosuyla, hastaların kendilerini güvenerek emanet ettiği meslek ahlakı ve dürüstlük ilkelerine bağlı, hasta haklarına saygılı, yeniliklere açık bir anlayışla hizmet etmeye devam ediyor.” denildi.

Üroloji Uzmanı Op.Dr. Serkan Çarkçı, Özel Siirt İbni Sina Hastanesinde hasta kabulümüze başladık. Hastalarımıza en iyi hizmeti sunmaya özen göstereceğiz dedi.

Alanında gerçekleştirdiği uygulamalar hakkında bilgiler veren Üroloji Uzmanı Op.Dr. Serkan Çarkçı, “Üroloji Kliniğimizde; böbrek, prostat, mesane, cinsel sorun, infertilite (kısırlık), kadınlarda, erkeklerde ve çocuklarda idrar kaçırma problemi gibi rahatsızlıkların tanı ve tedavilerini gerçekleştirmekteyiz.

Ayrıca; endoskopik taş cerrahisi (Perkütan Nefrolitotomi, RIRS, Üreteroskopi), laparoskopik böbrek ameliyatlarını son teknolojik yöntemlerle uyguluyoruz. Özel Siirt İbni Sina Hastanesi ailesine katıldığım için çok mutluyum” açıklamasında bulundu.

Üroloji Uzmanı Op.Dr. Serkan Çarkçı’nın baktığı bölümler; İdrar yaparken yanma hissi * İdrar yolunda akıntı * Sık idrara çıkma * İdrar yapamama tıkanma * Böbrek taşıBel ağrısıyla beraber bulantı olması * Erken boşalma * Frengi * İktidarsızlık * Kısırlık * Mesane * Penis Hastalıkları * Prostat * Testislerde ağrı * Gece sık sık idrara kalkma * Kanlı idrar yapma (Kanlı işeme) * Torbalarda şişme * Testislerde sertlikşişme * Sünnet derisinde şişlik kızarıklık

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.