Bu haber kez okundu.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Atanan Prof. Dr. Selahatin Vural Göreve Başladı
banner229

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Siirt Üniversitesi (SİÜ) Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selahattin Vural göreve başladı.

Siirt Üniversitesinden yapılan açıklamada, daha önce İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği şefliği yapan Genel Cerrahi Uzmanı Vural'ın, endokrin cerrahi, guatr, pankreas, böbrek üstü bezleri ve kanser cerrahisinde çalışmalar yaptığı belirtildi.

Açıklamada, Vural'ın Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atandığı bildirildi.

BAŞHEKİM PROF. DR. SELAHATTİN VURAL’IN ÖZGEÇMİŞİ

Siirt, Tillo 1954 doğumlu olup, ilk orta eğitimini Siirt’te, lise eğitimini Van’da tamamlayarak, 1971 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde Üniversite eğitimine başlamış, sonrasında da İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Genel Cerrahi İhtisası yapmıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır. İyi seviyede İngilizce bilmektedir.

Uzmanlık Sonrası İş Deneyimi ve Eğitim

1982-1987 Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimliği

1987-1990 Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kurucu Başhekim Yrd.

1998- Roma Üniversitesi

1999- Köln Üniversitesi

2000- California Üniversitesi (Sanfransisco) Endokrin Kanser Cerrahisi (Fellowship)

1992-2003 Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1. Genel Cerrahi Kliniği Şef Yrd.(1996-1997 Acil Koordinatörlüğü,1998-1999 Satınalma Komisyonu Başkanlığı)

2003-2012 Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Klinik Şef

2013- Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Doçentlik

2020- Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Profesörlük            

Halen – Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı ve Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi

Yayınlar:

SCI ve SCI expanded’da yer alan uluslararası ve ulusal dergilerde 20'dan fazla yayını vardır. Ulusal hakemli dergilerde 50'ten fazla yayını vardır. 250’den fazla Ulusal ve Uluslararası kongrelere katılım, Kitap Editörlüğü, Kongre Başkanlıkları,  50’den fazla Mesleki Kongreye katılım ve konuşmalar yapmıştır.

Mesleki Derneklerde Üyelik:

Ulusal Cerrahi Derneği Üyeliği                                                                                                                     Laparaskopik Cerrahi Derneği Üyeliği

Endokrin Cerrahisi Derneği Denetleme Kurul Üyeliği

Acil Cerrahi ve Travmatoloji Derneği Üyeliği

Kolon-Rektum Derneği Üyeliği

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.