Bu haber kez okundu.

Özel Asema Hospital Kadrosu Adından Söz Ettiriyor
banner229

Özel Asema Hospital güçlü hekim kadrosu ile dikkat çekiyor. Hasta kabul etmeyi sürdüren hastanenin hekim kadrosuna vatandaşların ilgisi yüksek.

Özel Asema Hospital ilimizde en çok rağbet görülen özel  hastane olarak tercih ediliyor.

3 Kadın Doğum Uzmanı ve 3 Çocuk Uzmanı bünyesinde barındıran hastane, ortalama her gün 650 poliklinik hastası ve 20 ameliyat yapılmakta. 

Özel Asema Hospital, Resmi kurumlar ve portör muayenelerinde tercih edilen hastane.

75 YATAKLI HASTANE

75 yataklı Özel Asema Hospital 7 adet erişkin yoğun bakım yatağı, 13 adet yeni doğan çocuk ünitesi yatağı bulunuyor.

20 yatak yoğun bakım kapasitesi mevcut olan Özel Asema Hospital,Yeni doğan Yoğun bakım ve Erişkin Yoğun bakım 2. Seviye Olup 20 Yatak Kapasitesi Mevcuttur.

17 Uzman hekimle hizmet verilen özel Asema Hospital’da, Ameliyathaneler, doğumhane, yoğun bakım ünitesi ve diğer ünitelerle yataklı servisler otel konforunda. Acil Servis, Genel Cerrahi, Nöroloji, Dahiliye, Anestezi ve Reanimasyon,  Mikrobiyoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Ortopedi ve Travmatoloji, Çocuk Hastalıkları, Kadın Doğum ve Hastalıkları, Üroloji, KBB ve diğer bölüm ve servislerle hizmet veriliyor. MRI, Tomografi, Mamografi, Kemik Dansitometre, Kan Alma Laboratuarı cihazları mevcut.

Hastanede görev yapan doktorların başarılı geçen ameliyatları ve diğer hasta tedavileri ile hastanenin öneminin daha da arttığını dile getiren Başhekim Taşkın Tuna Özkılıç, "Son yıllarda ülkemizde ve bölgemizde sağlık alanında çok güzel gelişmeler yaşanıyor. Bu gelişmeye bizler de görevimizi en iyi şekilde yaparak katkı sunmaya çalışıyoruz.

 Hastanemizde tedavi ya da ameliyat olan hastamız, buradan oldukça memnun ayrılıyor ki başka illerdeki akrabalarına, dostuna hastanemizi tavsiye ediyor. Bu sayede hastanemize olan ilgi daha da artıyor. Birkaç ameliyat dışında bütün ameliyatlar hastanemizde yapılmaktadır. Halkımıza sağlık alanında en iyi, en güzel hizmeti vermeye çalışıyoruz. Halkımızdan edindiğimiz intiba ise bizleri fazlasıyla mutlu ediyor." diye konuştu.

ÖZEL ASEMA HOSPİTAL UZMAN HEKİM KADROSU

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları

OP.DR.İSMET GÜLER

OP.DR. ESRA USLAN

OP.DR. BAHAR KÜÇÜKAY

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanları

UZM. DR M.ÇAĞLAR YÖRGÜÇ

UZM.DR TANER ADIGÜZEL

UZM. DR A.GÖKHAN USLAN

İÇ HASTALIKLARI UZMANI   

UZM.DR AKAN AKYOL                                   

UZM.DR MUSTAFA MADEN

K.B.B UZMANI

OP.DR MURAT YAŞAR

GENEL CERRAHİ UZMANI                  

OP.DR ŞÜKRÜ ERDOĞAN

  ÜROLOJİ UZMANI

  YRD.DOÇ. DENİZ ACAR

FİZİKTEDAVİ UZMANI  

UZM.DR NEZİHE AKAR                   

NÖROLOJİ UZMANI                               

UZM.DR AYFER ERTEKİN                                

ORTOPEDİ UZMANI        

OP.DR. ŞEYHMUS KIRAN   

ANESTEZİ UZMANI              

   UZM.DR TASKIN ÖZKILIÇ   

RADYOLOJİ UZMANI 

UZM.DR HÜSEYİN VATANSEVER

MİKROBİYOLOJİ UZMANI             

UZM.DR CENGİZ ÇEVİK                        

Hastanenin ebe, hemşire, eczacı, diyetisyen, fizyoterapist, acil servis personeli, ATT uzmanı, radyoloji teknisyeni ve diğer branşlardaki personel sayısı da yüksek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.