Bu haber kez okundu.

Özel Asema Hospital Hekim Kadrosunu Güçlendiriyor
banner229

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. M. Çağlar Yörgüç ile Kadın Doğum Uzmanı Dr. Bahar Küçükay, 1 Şubat’tan itibaren Özel Asema Hospital’da.

ÖZEL SİİRT ASEMA HOSPİTAL’da 1 Şubat’ta göreve başlayacak olan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. M. Çağlar Yörgüç ile Kadın Doğum Uzmanı Dr. Bahar Küçükay, Siirt’te görev yapacak olmaktan dolayı mutlu olduklarını, insanlarla ve hastalarla çok kolay iletişim sağladıklarını “Siirt’te görev yapacak olamktan dolayı çok mutlu olacaklarını ifade ettiler.

Konu hakkında açıklamada bulunan ÖZEL ASEMA HOSPİTAL Genel Müdürü Mehmet İhsan Erzurumlu: Siirt 'te sağlık sektöründeki gelişmelere dikkat çekerek 10 yıl öncesinde kadar ilimizde uzman doktor sayısının bir elin parmaklarını geçmediğini ifade ederek şuan geldiğimiz konumda ise ÖZEL ASEMA HOSPİTAL olarak, birçok branşta uzman doktorlarımızla Siirt’e ve Siirtlilere kaliteli hizmet verebilmenin haklı onurunu yaşadıklarını belirtti.

Özel Asema HospitaL Genel Müdürü Mehmet İhsan Erzurumlu, Kaliteden ve insana sağlığına duyduğumuz saygıdan ödün vermeden ilerleyeceklerini belirterek, Özel Asema Hospital olarak ağırladığımız her hasta aile bireyimiz olduğunu söyledi.

Özel ASEMA HOSPİTAL Genel Müdürü Mehmet İhsan Erzurumlu, “Siirt’ten il dışına sevklerin önüne geçmek için Uzman doktor ve Tıbbı cihaz alımı konusunda hastaneyi güçlendirdiklerini, Şuan hastanenin yakaladığı kalite 4 ile 5 ay öncesine kıyaslandığında yüzde yüz oranında bir artış olduğunu, bugün hastanede poliklinik servislerinde önemli bir artış yakaladıklarını belirten Erzurumlu, Hastanenin yatan servisinin doluluk oranı yüzde 100’lere çıkmış durumda. Hastanede yapmış olduğumuz revizyonla hastanenin yatak kapasitesini artırdıklarını ayrıca yine hastanede hizmet veren Kadın Doğum ve Çocuk Doktorlarının sayısını 1’den 2’ye çıkardıklarını söyledi.

Erzurumlu, Özel Asema Hospital olarak çağın gerektirdiği imkânlar kullanılarak her türlü yoğun bakım sağlık hizmetinin verilebildiği yoğun bakım standartını da üst düzeye taşıdıklarını, halkımıza en iyi sağlık hizmetini verme çabamız istek ve gayretlerinin artarak devam edeceğini” söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.