Bu haber kez okundu.

”ONLİNE DOKTOR GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME HİZMETİ İLE YAŞAM EVİNİZDE...”
banner229

Özel Batman Yaşam Hastanesi, hastaların sağlık hizmetlerine ihtiyaç duyup hastaneye gidemediği durumlarda, hastaların sağlığı ile ilgili merak ettiği sorular ve hasta takibi gerektirecek sağlık hizmetleri için “Online Doktor Görüntülü Görüşme Hizmeti İle Yaşam Evinizde”sloganıyla vatandaşlara kesintisiz sağlık hizmeti vermeye başladı. 

Özel Batman Yaşam Hastanesi’nin uzman hekimleriyle evinizde görüntülü görüşebilir, merak ettiğiniz sorularısorabilirsiniz. 
“Online Doktor Görüntülü Görüşme Hizmeti” nden yararlanmak ise çok basit. Bunun için yapmanız gereken Özel Batman Yaşam Hastanesi’nin 0488 214 30 30 numaralı çağrı merkezini aramak. 

Görüntülü görüşme hizmetinin kesintisiz sağlanması için hastanenin “Online Görüntülü GörüşmeHizmeti Hasta İletişim Sorumlusu” randevu ve diğer işlemler için sizinle iletişime geçiyor. Belirlenen adımlar doğrultusunda hastanenin uzman hekimleriyle evinizden çıkmadan görüntülü olarak görüşebiliyorsunuz. 

Özel Batman Yaşam Hastanesi’nin “Online Doktor Görüntülü Görüşme Hizmeti” hakkında detaylı bilgi almak için 0488 214 30 30 numarasından çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.