Bu haber kez okundu.

Devlet Hastanesine  6 Personel Alımı Yapılacak
banner229

Sağlık Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi sayfası üzerinden yapmış olduğu ilanda Siirt'te 2 eski hükümlü temizlik personeli, 3 temizlik personeli olmak üzere toplam 5 temizlik işçisinin yanı sıra 1 tesisatçının sürekli olarak işe alınacağı öğrenildi.

Sağlık Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi sayfası üzerinden personel alımı ilanı yayımladı.

İlana göre, Sağlık Bakanlığı Merkez ve taşra teşkilatına istihdam edilmek üzere sürekli olarak çalışacak 5 bin 298 kişi alacak.

Siirt’te 2 eski hükümlü temizlik personeli, 3 temizlik personeli olmak üzere toplam 5 temizlik personelinin yanı sıra 1 tesisatçının alınacağı öğrenildi.

Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında İş–Kur üzerinden kura usulü ile en az ilköğretim düzeyinde 3.591 sürekli işçi, 431 engelli işçi ve 1.276 eski hükümlü işçi olmak üzere toplam 5.298 sürekli işçi alımı yapılacağını duyurdu.

Sürekli işçi kadroları İş-Kur internet sitesi üzerinden yayımlanacak.

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurular 04 – 13 Eylül 2018 tarihleri arasında www.iskur.gov.tr adresinden yapılabilecek. Sağlık Bakanlığı tarafından İlan edilen kadrolara başvurusu sonucu atanmaya hak kazanan adaylar, 4857 sayılı İş Kanunu hükümleri çerçevesinde sürekli işçi olarak istihdam edilecek.

 Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı sürekli işçi kadrolarına yerleşen adayların ücretleri merkezi yönetim bütçesinden ödenecek.

Her aday, ilan edilen kadrolardan bir işyeri (çalıştırılacağı il) ve bir meslek koluna başvuru yapacak. Kura usulüne tabi kadrolarda istihdam edilecek sürekli işçiler, İş – Kur tarafından bildirilen adaylar arasından Sağlık Bakanlığınca noter huzurunda çekilecek kurayla belirlenecek.

İş – Kur tarafından Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bildirilen aday listeleri, kura yeri, kura tarihi, kura sonuçları ve diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü www.yhgm.gov.tr internet adresinden ilan edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah saydan 6 yıl önce

Manisadevlethastanesinde 12 yıldır çalışıyorum sürekli 7 yıl yoğun bakım ünitesinde çalıştım 5 yıl dır genlcerrahide çalışmaktayım mümkünse siirt merkezinde çalışmak istiyorum ilgili yerlere arz ederim tel no.05366741261 sağlık bakanlığına arz ederim

Avatar
şakir demir 6 yıl önce

Ben 33 yaşındayım uç coçuk babasıyım ve 1 yıldır işsizim mumkunse siirt devlet hastanesinde temizlikci olarak calışmak istiyorum ilgilere arz ederim 05396836088

Avatar
Nergiz yilmaz 6 yıl önce

İşsizim 24 yasindayim eruh hastenesinde temizlikci olarak calismak istiyorum yardim istiyoruz

Avatar
Nergiz yilmaz 6 yıl önce

Issizim 24 yasindayim eruh hastanesinde temizlikci olarak calismak istiyom yardim bekliyoruz 05453388775

Avatar
Nergiz yilmaz 6 yıl önce

İşsizim 24 yasindayim eruh hastenesinde temizlikci olarak calismak istiyorum yardim istiyoruz 05453388775

Avatar
Nergiz yilmaz 6 yıl önce

Eruh hastenesinde temizlikci olarak calismak istiyom 24 yasindayim issizim yasli anne babama annem seker tansiyon hastasi is istiyorum saglik bakanliginandan yardim istiyorum lutfennnnn

Avatar
Nergiz yilmaz 6 yıl önce

Eruh hastenesinde temizlikci olarak calismak istiyom 24 yasindayim issizim yasli anne babama annem seker tansiyon hastasi is istiyorum saglik bakanliginandan yardim istiyorum lutfennnnn 05453388775

Avatar
adem 6 yıl önce

olursa sizinle çalışmak isterim siirt merkrzde evim temizlik işindense iyi anlarım tecrübem var