Bu haber kez okundu.

Zorla Para Gasp Eden Şüpheli Şahıs Tutuklandı
banner229

Siirt’te bir şahıstan zorla  para gasp eden kişi emniyet güçlerinin yoğun çabası ile bir gün sonra yakalanırken,bir diğer olayda dur ihtarına uymayan kaçan şahsın üzerinden uyuşturucu çıktı.

 Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklama da olayın 30 Temmuz 2021 tarihinde Tillo yolu üzerinde ki Zevye Mezarlığında gerçekleştiği belirtildi.

Açıklama da şöyle denildi “30.07.2021 tarihinde M.A isimli şahıs Zeyve mezarlığı içerisinde Y.E isimli şahıs tarafından 200 TL parasının zorla alındığını beyan etmesi üzerine, şüpheli şahsı yakalamaya  yönelik yapılan çalışmada, Y.E aynı gün içerisinde yakalanarak 31.07.2021 tarihinde çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.”

DUR İHTARINA UYMAYAN ŞAHISTAN UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Siirt’te güvenlik güçlerinin dur ihtarına uymayıp kaçan ve sonrasında yakalanan şahsın üzerinden uyuşturucu çıktı.

Edinilen bilgiye göre, narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Ülkü Mahallesi GAP taksi karşısı 704. Sokakta yapılan denetimlerde bir şahsa dur ikazında bulunuldu.

Dur ikazına uymayarak kaçmaya başlayan şahıs kovalamaca sonucu yakalandı. Yakalanan H.A. isimli kişinin üzerinden tek parça halinde 3.22 gram eroin maddesi ele geçirildi. Şüpheli hakkında adli tahkikatın devam ettiği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtEmniyetEroinGasp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.