Bu haber kez okundu.

 Zabıtadan Dilencilere Dönük Çalışma Başlatıldı
banner229
 İl dışından Siirt’e geldikleri belirlenen, yurttaşların manevi ve dini duygularını istismar ederek dilenen dilencilere yönelik kent genelinde Belediyemiz zabıta ekipleri tarafından dilenci operasyonu yapıldı.
Siirt’te, Suriye’den geldikleri belirlenen,  kentte bulunan trafik ışıklarında ve kentin işlek caddelerinde bulunan yurttaşların dini ve manevi duygularını istismar ederek dilenenlere  yönelik belediyeye bağlı zabıta ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.
 Yapılan çalışmada, dilenen  6 kadın  dilenci  zabıta ekipleri  tarafından dilendikleri  yerlerden alınarak Siirt  belediyesi  Zabıta müdürlüğüne  getirildi. Zabıta  ekipleri tarafından dilencilere yönelik  yapılan yasal işlemeler  ile birlikte vatandaşları rahatsız etmemeleri yönünde uyarılar yapıldı.
 Kentin huzurunun bozulmaması için, mağdur olan yabacı uyruklu insanların da hassasiyetleri göz önünde bulundurularak, çalışmaların süreceği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBelediyeZabıta
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.