Bu haber kez okundu.

Zabıta Denetimlerinde Pilot Bölge Uygulamasına Geçildi
banner229
 Belediye Meclis Üyelerimiz ile Belediye Zabıta Müdürlüğüne bağlı  ekipleri tarafından,  kentte yaya ve araç trafiğini aksatan, kaldırım işgallerine neden olan , seyyar satıcılara karşı başlatılan denetimler Pilot bölge uygulamasıyla devam ediyor.

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğüne bağlı  ekipleri tarafından,  kentte yaya ve araç trafiğinİ aksatan, kaldırım işgallerine neden olan, seyyar satıcılara karşı başlatılan denetimler , yaşanan aksaklıkların yanı sıra, zabıta müdürlüğü halk ve çevre sağlığı gibi konularda da önlem almak için çalışmalarını sürdürüyor. 

 Denetimler kapsamında Pilot bölge olarak seçilen, trafiğinin en yoğun olduğu Aydınlar (Tillo) ve Güres caddelerinde, bugün sabah saatlerinde yaya ve araç denetimlerinde bulunan zabıta denetim ekipleri,  kurallara uyamayan esnaf ve seyyar satıcıları uyararak, kaldırım ve yol işgali yapmamaları,  modern ve çağdaş kentte yaşam kültürü ile yurttaşlara hizmet vermelerinin önemli olduğu, yaşanılabilinir bir kent için herkesin çaba göstermesi gerektiği hatırlatıldı.

Yapılan denetimler hakkında bilgi veren Zabıta Müdürü Naif Kaçar; kentin en işlek caddelerinde esnaf tarafından yapılan kaldırım işgalleri ve seyyar satıcılar nedeniyle yaya ve araç trafiğinde yaşanan aksaklıkların giderilmesi amacıyla geçtiğimiz hafta başlatılan denetimlerin aralıksız sürdüğünü ifade ederek,  “ Belediye Meclis üyelerimiz ile denetim ekiplerimiz, Aydınlar (Tillo) caddesinde yaya ve araç trafiğinde yaşanan sorunlar,  yapılan denetimler ile ortadan kalkmış durumdadır. 
Gıda denetimlerimiz kapsamında,  özellikle kurallara uygun et satışının yapılmadığı kasaplar , her gün düzenli olarak denetlenmektedirler. Halkımızın yaya ve araç trafiğinde her hangi bir sorunla karşılaşmaması için, kaldırımları işgal edenler  olmak üzere,  özellikle seyyar satıcılara hiç bir şekilde müsamaha gösterilmeyecektir. Kentte bulunan tüm yurttaşlarımıza  çağrıda bulunuyoruz ; bu kent hepimizin , bu kentte hep birlikte birbirimizin özgürlüklerine gölge düşürmeden , birbirimize saygı duyarak yaşayalım. Kimse, bir başkasını şikayet ettiği duruma, kendisini düşürmemelidir. Dedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBelediyeZabıta
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.