Bu haber kez okundu.

Yunus Emre Diriarın’dan Kardiyoloji Doktoru Muzaffer Aslan’a Teşekkür
banner229

Geçtiğimiz hafta geçirdiği kalp krizi sebebiyle doktorların anjiyo yapılması gerektiği yönünde teşhis konulan, Genç Memur-Sen Siirt İl Başkanı Yunus Emre Diriarın anjiyo ameliyatı oldu.

Genç Memur-Sen Siirt İl Başkanı Yunus Emre Diriarın, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Doktoru Muzaffer Aslan tarafından başarılı Anjiyo ameliyatı yapıldı.

Ameliyatı gerçekleştiren Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Doktoru Muzaffer Aslan ve ekibine teşekkür eden Diriarın, hastaneye kalp krizi teşhisiyle gittiğini belirterek,  “Doktor Muzaffer Aslan hemen kendisini anjiyo ünitesine alarak kapalı olan damarları açarak ameliyatı gerçekleştirdiğini söyledi.

Diriarın,Ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştiren Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Doktoru Muzaffer Aslan’a Kardiyoloji bölümü hemşirelerine ve hastane personeline teşekkür etti.

Yunus Emre Diriarın, ayrıca arayan soran, mesaj atan tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Medya Siirt ekibi olarak, Genç Memur-Sen Siirt İl Başkanı Yunus Emre Diriarın’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve acil şifalar diliyoruz..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.