Bu haber kez okundu.

Yeni Renault Clio, Bahattin Acar’da Satışa Çıktı
banner229

Türkiye’de en çok tercih edilen ikinci segmentte yer alan Renault Clio beşinci nesli Renault Bahattin Acar’da satışa çıktı.Yeni Clio, Renault Bahattin Acar’da 111 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

"Onun adı Clio" ve "Bugüne kadarki en iyi Clio" sloganlarıyla tanıtılan yeni nesil Clio, Türkiye'de Joy, Touch ve Icon olmak üzere üç donanım seviyesi ile 111 bin TL ile 159 bin 400 TL arasında değişen fiyatlarla Renault Bahattin Acar’da satışa çıktı.

Mercan Turuncu ve Demir Mavi, Yeni Clio’nun lansman renkleri arasında yer alıyor. Mercan Turuncu ve Boğaz Mavisi ilk kez yeni Clio'da kullanılan renkler olarak öne çıkıyor. Tasarım, güvenlik ve konfor anlamında Yeni Clio'da radikal değişikliklere gidildi.

1990 yılında lanse edilen ve bugüne kadar 15 milyon satış adedine ulaşan Clio, 30 yılda 300 binin üzerinde satış adedi kaydetti. Tasarımında ve teknolojilerinde seviye atlayan araç iç 391 litre bagaj hacmi sağlıyor ve sınıfında en iyi bagaj hacmine sahip duruma geldi. Ayrıca CMF-B platformu Clio dışında başka araçlarda da kullanılacak.Standart olarak tüm modellerinde LED farlara sahip olan Clio Euro NCAP testinden de 5 yıldızla ayrıldı.

MOTOR GAMI GENİŞLEDİ

1.0 SCe, 1.0 TCe ve 1.3 TCe benzinli motorları da ürün gamına ekleyen Clio, Türkiye’de yeni nesil dört benzinli ve iki dizel olmak üzere zengin bir motor seçeneğiyle satılacak.

(Benzinli manuel: 1.0 SCe 72 bg, Turbo 1.0 TCe 100 bg / Benzinli otomatik: Turbo 1.0 TCe X-Tronic 100 bg ve Turbo 1.3 TCe EDC 130 bg / Dizel manuel: 1.5 Blue dCi 85 bg ve 1.5 Blue dCi 115 bg). 12 milimetre uzunluğu azalan Clio’nun yükseliği de 48 milimetre alçaltıldı ve spor görünüm kazandırılmaya çalışıldı.

Testini gerçekleştirdiğimiz 1.0 TCe X-Tronic aracın çekişi oldukça yeterliydi. 142 newton-metre torka ulaşan Clio sürücüsüne adrenalin dolu anlar yaşatabiliyor. CVT şanzımana sahip olmasına rağmen güç istendiğinde anında tepki gösterebiliyor. Jantlarının 17 inç olması ve arka süspansiyonların bağımsız olmaması konforu bir miktar düşürüyor.

RENAULT BAHATTİN ACAR KURTALAN YOLU ÜZERİNDE
TEL: 0 484 224 80 61

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.