Bu haber kez okundu.

"Ya İstiklal Ya İzmihlal” Tiyatro Oyunu Yoğun İlgi Gördü
banner229

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen “Ya İstiklal Ya İzmihlal” tiyatro oyunu sanatseverler ile buluştu. Vatandaşlar ve öğrenciler tiyatro oyununa yoğun ilgi gösterdiler.
Değişik okullardan öğrencilerinin ve vatandaşların katıldığı oyun, Halk Eğitim Merkezinde sahnelendi. Microphone Sanat Genel Koordinatörü İsmail Aydın, Türkiye’nin her köşesinde oyunu seyircilerle buluşturacaklarını belirterek, “Ya İstiklal Ya İzmihlal oyunumuzla seyirciyi yüz yıl öncesine taşıyor, yakın tarihimizi yeniden yaşıyor ve hafıza tazeliyoruz. Bu toprakları vatan kılanların destanını anlatan oyunumuzla millî mücadele yıllarına ışık tutuyoruz” dedi.

Tiyatroyu büyük bir zevkle izlediklerine belirten öğrenci, öğretmenler ve vatandaşlar ise Siirt’te böyle anlamlı bir etkinlik düzenleyen Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.