Bu haber kez okundu.

Veysel Karani Belediyesi'ne Yeni Hibe Vidanjör Aracı
banner229

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Veysel Karani Belde Belediyesine hibe edilen vidanjör törenle hizmet filosuna katıldı.

Veysel Karani Belde Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen vidanjörü makina parkına ekledi. Beldeye getirilen yeni araç için Belediye önünde kurban kesilerek dualar edilerek, beldedeki çalışmalarına başladı.

Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün’ün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tarafından, Belediyemize temizlik hizmetlerimizde kullanılmak üzere hibe edilen 1 adet vidanjör aracımız alınmıştır.

Aracın beldemize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a, Siirt Milletvekili Osman Ören’e ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’a ve emeği geçen herkese şahsım ve Veysel Karani Belde halkım adına teşekkür ederim. Beldemize hayırlı olsun'' ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.