Bu haber kez okundu.

Veysel Karani Belediyesi, İmara Yeni Açılan Yerlere Altyapı Hattı Döşüyor
banner229

Veysel Karani Belediyesi ekipleri, imara açılan bölgelere altyapı hattı döşemeye başladı. Modern kanalizasyon hatlarıyla vatandaşların sağlıklı bir çevrede yaşaması için çalışan Veysel Karani Belediyesi mahallelere hizmetleri sürüyor.

Veysel Karani Belediyesi İmar planı çalışmaları kapsamında açılan yeni yolların ve yeni yerleşim alanlarında olan ve altyapısı bulunmayan Atatürk Mahallesi ve Siirt Caddesinde 5 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına aralıksız olarak devam ediliyor.

Son 1 yılda, bir yandan beldenin altyapısını yenilemek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren ekipler, diğer taraftan da imara açılan yeni yerleşim yerlerinin altyapı hattını döşüyor.

İmara yeni giren Atatürk Mahallesi ve Siirt Caddesi kısmında sürdürülen altyapı döşeme çalışmaları ile ilgili bilgi veren yetkililer, Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün’ün talimatlarıyla başladıkları çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlamayı planladıklarını, Hat döşeme çalışmaları tamamlandığında mahallenin altyapı ihtiyacı ortadan kaldırılmış olacağını dile getirdiler.

Atatürk Mahallesi sakinleri, mahallelerinde yapılan hizmetler nedeniyle Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün’e teşekkür etti. Vatandaşlar, "Mahallemiz Murat Akgün başkanımızla birlikte hizmet alıyor. Mahalleli kanalizasyon sıkıntısı çekmesin diye ekipler sürekli çalışıyorlar. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.