Bu haber kez okundu.

Veysel Karani Belediyesi Ev Ev Dolaşarak Maske ve Kolonya Dağıtıyor
banner229

Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün’ün talimatıyla koronavirüs tedbirleri kapsamında maske ve kolonya dağıtımı devam ediyor.

Belediye tarafından özenle paketlenen gıda,maskeler ve kolonyalar, zabıta ekipleri tarafından ev ev gezilerek Belde halkına dağıtılıyor.

Başkan Akgün, “Halkımızın sağlığını düşünüyoruz. Veysel Karani Belde Belediyesi olarak ev ev dolaşarak maske,gıda ve kolonya dağıtımına devam ediyoruz. Belediyemiz koronavirüsü salgınının önlenmesi için bütün imkanlarını seferber etti.

İlk vakanın Türkiye’de görüldüğü andan itibaren belediyemiz virüsün önlenmesine yönelik tüm tedbirleri aldı. Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için de imkanlarımızı seferber ettik.

65 yaş üstü büyüklerimiz ve kronik rahatsızlığı olan hemşehrilerimize dağıtmak amacıyla  maske ve kolonya dağıttık. 4 Nisan’dan itibaren koronavirüsle mücadele kapsamında 20 ile 65 yaş arasındaki vatandaşlara toplu alanlarda maske takma zorunluluğu getirildi. Bu kararın ardından  maske dağıtım ağımızı genişlettik.

Şimdi tüm hemşehrilerimizin maske taleplerini karşılamaya gayret ediyoruz. ‘Siz evde kalın. Maskeleri biz size getireceğiz.’ sloganımızla evlere giderek maskeleri dağıtmaya başladık.

Belediye olarak hemşehrilerimizin her türlü talebini karşılamanın gayreti içerisindeyiz. Bu zor günleri birlikte yardımlaşarak aşacağız.  Bu zor günlerin yükünü birlikte paylaşacağız ve korona virüs salgınını yeneceğiz.”Dedi.

Vatandaşlar Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün’ün yapmış olduğu hizmetten dolayı teşekkür ederek, Bir aile ise kendilerine verilen hediyeden dolayı teşekkür ettiklerini ifade edip "evde kal" çağrılarına da uyduklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.