Bu haber kez okundu.

Vatandaş Taleplerine Anında Cevap: Başkan V. Kızılkaya'nın Talimatı İle Hız Kesici Kasis Hizmete Alındı
banner229

Siirt Belediyesi, kent sakinlerinin belediyeye hızlı bir şekilde ulaşabilmesini sağlayan güçlü iletişim ağlarıyla vatandaşların taleplerini ön planda tutuyor.

 Hızlı ve etkili hizmet anlayışıyla, talepler, öneriler ve şikâyetler kısa sürede sonuçlandırılıyor.

Sosyal medya üzerinden bir vatandaşın hız kesici kasis talebinin ardından, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya'nın talimatıyla Belediye ekipleri harekete geçti.

SiirtMerkez/Veysel Karani Mahallesi'nde gerçekleşen bu talep, hız kesici kasisin acil olarak yerine getirilmesiyle sonuçlandı.

Siirt Belediyesi, resmi sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşa verdiği yanıtla kasis talebinin karşılandığını duyurdu. 

Yapılan açıklamada, "Hız kesici kasis talebiniz Belediyemizce değerlendirilerek, araçların hız yapmasını engellemek ve yaya güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hız kesici kasis yapılarak hizmete alınmıştır. İlginize teşekkür ederiz. Siirt Belediyesi" şeklinde cevap verildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.