Bu haber kez okundu.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun ‘10 Ocak İdareciler Günü’ Kutlama Mesajı
banner229

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, 10 Ocak İdareciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vali Hacıbektaşoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” anlayışı içinde ülkesine ve milletine hizmet etme bilinci ile çalışan mülki idare amirleri, devletimizin en köklü ve en önemli yapı taşlarından biridir.

Bu özellikleriyle mülki idare amirleri, halkın güvenliği ile mutluluk ve huzuru için hizmet etme gibi kilit bir görevi üstlenmenin yanı sıra, insana hizmet etme, insanı onuruyla yaşatma, ekonomik, sosyal ve kültürel yaşam düzeyini en üst düzeye çıkarmak gibi önemli bir sorumluluğu da üstlenmektedirler.

Ülkemizin geleceğini planlayan projelerin başarıyla uygulanmasında da şüphesiz en büyük pay idarecilerimize aittir. Vatandaşımızın mutluluğu ve refahı için hizmet eden Mülki İdare Amirlerimiz, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ülkemizin ve aziz milletimizin aydınlık yarınlara taşınmasında, güçlü Türkiye hedeflerine ulaşmasında en önemli vazifeleri üstlenmeye ve görevlerini hakkıyla yerine getirmeye devam edeceklerine yürekten inanıyor, tüm idarecilerimize bu zorlu görevlerinde kolaylıklar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle,  mensubu olmaktan gurur duyduğum ve bu özverili mesleği fedakârca yürüten tüm meslektaşlarımın 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutluyor,  ebediyete intikal etmiş tüm idarecilerimize Allah’tan rahmet diliyor, bütün mesai arkadaşlarıma aileleriyle birlikte huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir meslek hayatı temenni ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.