Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Türk Kızılayı Siirt Şube’sine Kurban Bağışı Yaptı
banner229

Vali Dr. Kemal Kızılkaya Türk Kızılay Siirt İl Başkanlığına Kurban Bağışında bulundu.

Türk Kızılayı Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç’u makamında kabul eden Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Kızılay’ın her geçen gün daha da büyüyen kurban bağışı kampanyası ile ilgili bilgi alarak, kurban bağışında bulundu.

Kızılay Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç, kendisini makamında ağırlayan Vali Kızılkaya'ya kampanya hakkında bilgilendirdi. Kurban etlerini konserve haline getirip, başta deprem bölgesi ve Gazze olmak üzere Türkiye ve dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahibi vatandaşlara buluşturmayı hedefleyen Kızılay'ın kampanyasına, Vali Kızılkaya da kurban bağışı yaptı.

Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç da, bağış için Vali Kızılkaya'ya teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa sevinc 2 ay önce

Ben kurban bağışımı her vakıf ve derneğe vermem kimi dernek yada vakıf parasıyla denetim gerekçesiyle gezintiye çıkıyorsa bu bendede birçok insandada güvensizlik oluşturuyor yok denetime gidenler kendi parasıyla gidiyorsa onuda sosyal medyada açıklayıp belgeleseler bu güvensizliği giderebilir