Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu’dan Dirikolu ve Yoltay Ailelerine Taziye Ziyareti
banner229

Vali ve Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu, yaşamlarını yitiren Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde görevli Şube Müdürü Şaban Can Dirikolu ve Siirt İl Sağlık Müdürlüğünde şef olarak görev yapan Sezai Yoltay’ın ailelerine ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı ve sabır diledi.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, vefat eden Siirt Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Şaban Can Dirikolu'nun ailesine ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı ve sabır diledi.  

Vefat eden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen Vali Hacıbektaşoğlu, aile bireyleriyle görüşerek, başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. Ailelerin acılarını paylaşan Vali Hacıbektaşoğlu, taziye ziyaretlerinin, toplumun dayanışma ve birlik ve beraberlik ruhunu yansıttığını belirtti. 

Taziye ziyaretinde vefat eden vatandaşlar için kuranı kerim kerim okunarak dua edildi. 

Kurtalan’da Yoltay Ailesine Taziye Ziyareti

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, vefat eden Siirt İl Sağlık Müdürlüğünde Şef Sezai Yoltay'ın Kurtalan’daki ailesine ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı ve sabır dileyerek, Merhuma Allah’tan rahmet diledi.

Taziye ziyaretine Kurtalan Kaymakamı Çağlar Tekin ve İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu eşlik etti.

Dirikolu ve Yoltay aileleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Hacıbektaşoğlu’na teşekkür ettiler.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.