Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Akdoğmuş Köyü Şenliklerinde Vatandaşlarla Buluştu
banner229

Siirt il Merkezine bağlı Akdoğmuş köyünde geleneksel anma etkinlikleri düzenlendi.
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Akdoğmuş köyü Kasrik mezarlığında metfun bulunan sahabelerin adına her yıl geleneksel olarak düzenlenen anma etkinliklerine katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi.
Köy halkı, Sahabelerin manevi hatırına, her yıl bahar ve sonbahar aylarında düzenledikleri geleneksel anma etkinliklerinde, kestikleri kurban etlerini pilav eşliğinde pişirerek, il merkezinin yanı sıra diğer illerden ve köylerden gelen konuklara ikram eder, türbede dualar yapılır.
Köyde çocukların sevgi gösterileriyle karşılanan Vali Hacıbektaşoğlu, çocuklarla tek tek ilgilenerek, sohbet etti, çeşitli oyuncaklar hediye etti.
Köy Muhtarı Mehmet Nesim Dildirim’den anma etkinlikleri hakkında bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.
Köylülerle birlikte şenlik yemeğine katılan Vali Hacıbektaşoğlu, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi. Anma etkinliklerinin düzenlenmesinde emeği geçen Köy muhtarı ve tüm köy sakinlerine teşekkür etti.
Vali Hacıbektaşoğlu’na, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Abdülmecit İlhan eşlik etti.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.