Bu haber kez okundu.

Vali Eşi Nurten Kızılkaya, “Sevgi Çocukları” İle İftar Programında Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya’nın eşi Hanımefendi Nurten Kızılkaya, ‘Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklarla bir araya gelerek, iftar yaptı.

Devletin koruması altında olan çocukları ziyaret eden Kızılkaya, iftar sırasında çocuklarla yakından ilgilendi. Çocukların eğitimi ve geleceğe dair planları konusunda sohbet etti.

Çocukların taleplerini de dinleyen Kızılkaya, "Çocuklarımızı her zaman sevgi ve şefkatle kucaklamalı, onları en güzel şekilde hayata hazırlamak hepimizin ortak sorumluluğudur" dedi.
 
Programa, Vali Yardımcısı Abdulhamit Mutlu ve eşi Nesrin Mutlu,  3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Gaffar Gören ve eşi Sercan Gören, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar ile kurum çalışanları ve çocuklar katıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.