Bu haber kez okundu.

Vali Eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Tillo İlçemizi Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ’nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Tillo ilçesini ziyaret ederek, bir dizi incelemelerde bulundu.
“Tillo Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Göz Kamaştırdı”
Vali eş Güney Hacıbektaşoğlu,  Tillo Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünce 2021-2022 eğitim-öğretim döneminde düzenlenen kursların geleneksel yılsonu sergisi açılış törenine katıldı.
Halk Eğitim Müdürü Levent Sobacı ve usta öğreticilerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Güney Hacıbektaşoğlu, kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünleri gezerek inceledi.
Kursiyerlerle bir süre sohbet eden Hacıbektaşoğlu, Halk eğitim merkezlerinin kadınlarımıza önemli fırsatlar sunduğuna dikkat çekerek, kurslarda büyük bir emek ve sabır göstererek çok değerli eserler ortaya çıkaran tüm kursiyerleri ve usta öğreticileri kutladı.
Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği sergi beğeni topladı.
 “Şehit Akyıldız Ailesini Ziyaret Etti”
Vali eşi Güney Hacıbektaşoğlu daha sonra 2016 yılında Şirvan İlçesi Gözlüce Köyü mevkiinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan güvenlik korucusu Mehmet Emin Akyıldız’ın ailesini Tillo ilçesine bağlı Fersaf köyündeki konutunda ziyaret etti.
Şehidin eşi ve yakınları ile bir süre sohbet eden Güney Hacıbektaşoğlu, ailenin sorun ve taleplerini dinledi.
Şehit ailesi ile yakından ilgilenerek, çeşitli hediyeler takdim eden Güney Hacıbektaşoğlu,‘Aziz şehitlerimizin eşleri, çocukları, yakınları bizim için kutsal birer emanettirler. Devletimiz şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da her zaman sizlerin maddi manevi yanındadır. Acınız bizim acımızdır. Tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum.” dedi.
Şehit aile ziyaretinin ardından Vali eşi Güney Hacıbektaşoğlu ve beraberindekiler daha sonra Tillo ilçe merkezinde ihtiyaç sahibi “Macit” ailesini ziyaret etti.
Ailenin istek ve sorunlarını dinleyen Hacıbektaşoğlu, kendileri ile bir süre sohbet etti, aileye çeşitli hediyeler takdim ederek, çocuklarla yakından ilgilendi.
Vali eşi Güney Hacıbektaşoğlu’na Tillo Kaymakamı Muhammed Sait Baytok’un eşi Merve Baytok, Halk Eğitim Müdürü Levent Sobacı, İlçe Yazı İşleri Müdürü Fatma Sönmezsoy ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Veysi Bülbül eşlik etti.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.