Bu haber kez okundu.

Vali Eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Siirt Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi ve Çocuk Trafik EĞitim Parkını Ziyaret  Etti
banner229

Siirt Valisi Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu’nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu, kadınların sosyal ve kültürel hayatta daha çok yer almaları ve toplumsal kalkınmaya destek olmalarını sağlamak amacıyla Siirt Belediyesi Kadınlar Yüzme Havuzu ve Spor Merkezinde açılan kursları ziyaret etti.

Kadınlar Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi bünyesinde açılan Tel Kırma, Okul Öncesi, El Sanatları, Fitness,  Kur’an-ı Kerim kurslarını gezerek incelemelerde bulunan Güney Hacıbektaşoğlu, kursları gezerek yürütülen faaliyetler hakkında Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Özekinci’den bilgi aldı. Bayan kursiyerlerle bir süre sohbet ederek yaptıkları el emeği göz nuru ürünleri inceledi.

Kadınların annelik görevi yanında açılan bu kurslar sayesinde mesleki beceri kazandıklarını ifade eden Güney Hacıbektaşoğlu, “Siirt Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan kurslar sayesinde kadınlarımız iş yaşamına katılım sağlayarak, başarılı tablolar sergilediklerini görüyoruz. Kadınlarımızın eğitim seviyesinin yükseltilmesi, mesleki beceri kazanmaları ve istihdam edilerek kendi gelecekleri ve yetiştirecekleri nesiller açısından da çok önemsiyoruz.” dedi.

Kadın yaşam merkezinde incelemelerini tamamlayan Vali Eşi Güney Hacıbektaşoğlu, ilk ve ortaöğretim öğrencilerine derslerde öğrendikleri teorik trafik bilgilerini uygulama fırsatı vermek, trafik kültürünün oluşmasına ve trafik kazalarının en aza indirilmesine yardımcı olmak amacıyla Siirt Belediyesi tarafından hizmete açılan ‘Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nı ziyaret etti.

Ziyareti sırasında eğitim gören çocuklarla sohbet eden Hacıbektaşoğlu öğrencilere trafik kurallarıyla ilgili sorular sordu, öğrencilerle hatıra fotoğraf çektirdi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.