Bu haber kez okundu.

Vali Eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Anaokulu Öğrencilerini Ziyaret Etti
banner229

Eğitim gönüllüsü Güney Hacıbektaşoğlu, okul ziyaretleri kapsamında anaokulunu ziyaret etti.

Vali/ Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Barış Mahallesinde bulunan Selahaddin Eyyubi Anaokulu öğrencilerini ziyaret etti.

Okul girişinde Güney Hacıbektaşoğlu’nu İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü M. Şükrü Uras, Milli Eğitim Şube Müdürü Abbas Balcı, Okul Müdürü Mesude Hazar ve öğretmenler karşıladı.

Selahaddin Eyyubi Anaokuluna gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında, minik öğrencilerle bir araya gelen Güney Hacıbektaşoğlu, etkinlik odalarını gezdi, miniklerin oyunlarına katıldı ve çocukların günlük aktiviteleri hakkında öğretmen ve idarecilerden bilgi aldı.

Çocuklarla tek tek ilgilenerek sohbet eden Güney Hacıbektaşoğlu, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Çocuklarla birlikte masal anlatma günü etkinliğine katıldı.

“Masal Anlatma Günü Etkinliğinde Çocuklar Keyifli Dakikalar Geçirdi.”

İl Merkezinde bulunan Anaokullarında eş zamanlı olarak düzenlenen “Masal Anlatma Günü” etkinliğinde, İl Anadolu Masalları Koordinatörü Başak Aydoğdu Özarpacı tarafından çocuklara çeşitli masallar anlatıldı.

Çocukların keyifli dakikalar geçirdiği etkinlikte konuşan Vali eşi Güney Hacıbektaşoğlu, okul öncesi eğitimin önemine değinerek, okul müdürü ve öğretmenlere teşekkür etti.

Daha sonra, öğretmenlerle bir araya gelen Güney Hacıbektaşoğlu, öğretmen ve öğrencilerin sorunlarını dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.