Bu haber kez okundu.

Vali Dr.Kemal Kızılkaya, İdareciler Günü’nde Mülki İdare Amirleri İle Bir Araya Geldi
banner229

İlimizde görev yapan mülki idare amirleri ile eşleri, "10 Ocak İdareciler Günü" münasebetiyle Vali Dr.Kemal Kızılkaya eşi Nurten Kızılkaya'nın ev sahipliğinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Vali Dr.Kemal Kızılkaya eşi Nurten Kızılkaya,  ‘İdareciler Günü’ münasebetiyle, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve eşleriyle Siirt Millet Bahçesinde bir araya geldi.

İdareciler Gününü kutlayan Vali Kızılkaya, “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” anlayışı içinde ülkesine ve milletine hizmet etme bilinci ile görev yapan mülki idare amirleri, devletimizin en köklü, en temel, en önemli yapı taşlarından biridir.

Devlet ve Millet arasında sevgi ve güven köprüsü kuran Ülkesine ve Milletine hizmet etme bilinci ile çalışan, tüm Mülki İdare Amirlerimizin '10 Ocak İdareciler Günü'nü kutluyor, vefat eden tüm Mülki İdare Amirlerimizi rahmetle anıyorum.”  İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.