Bu haber kez okundu.

Vali Dr.Kemal Kızılkaya, Basınla Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Valisi Dr.Kemal Kızılkaya, Siirt’te görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

Kızlar Tepesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıya, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

Kahvaltıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ve önerilerini dinleyen Vali Dr. Kemal Kızılkaya,  insan ilişkilerinin doğru kullanılmasına son derece önem verdiklerini söyledi.

Siirt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Durak da yaptığı konuşmada, gazetecileri kahvaltıda bir araya getirdiğinden dolayı Vali Kızılkaya’ya teşekkür etti.

Kahvaltıda yaptığı konuşmada, kendisine yapılan her ziyarette Siirt ile ilgili bir şeyler öğrendiğini söyleyen Kızılkaya, devlette devamlılığın esas olduğunu ifade etti.

Şehri tanımak adına kamu kurumlarından brifing aldığını belirten Vali Kızılkaya, ” Siirt’in sahip olduğu değerleri yaşayarak görüyoruz. Bu değerleri fark etmemek mümkün değildir. Siirt’e yatırım yapmak isteyen tekstil sektöründe bir çok yatırımcımız var. Bunları buraya istihdam etme çabası içerisindeyiz. Siirt’e hizmet etme adına elimden gelen tüm çabaları sarf edeceğim” dedi.
Kahvaltı sonunda Vali Kızılkaya, basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirip, her birini tek tek uğurladı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cemal karmen 9 ay önce

Yemek yedirdimi malum yemeksiz güzel olmuyor ye kürküm ye misali memleket yararına faydalı olan basın elemanlarından Allah razı olsun önce kendi sonra memleket faydasına çalışandanda Allah razı olmasın