Bu haber kez okundu.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Görev Başındaki Emniyet ve Jandarma Ekiplerini Ziyaret Etti
banner229

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Ramazan Bayramı'nı kutlamak için görev başındaki emniyet ve jandarma ekiplerini ziyaret etti. Vali Kızılkaya, jandarma ve polis noktalarını ziyaret ederek güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya,Kezer Jandarma Uygulama Noktası ve Kilit-1 Polis Uygulama Noktasını ziyaret etti.

Vali Kızılkaya, bayram ziyaretleri kapsamında, Kezer Jandarma Yol Kontrol Noktasını ziyaret ederek vatandaşların huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan jandarmalara teşekkür ederek, Ramazan Bayramını kutladı. 

Vali Kızılkaya, Kezer Jandarma Trafik Kontrol Noktasında vatandaşlara bayramda trafik kurallarına uymaları konusunda tavsiyelerde bulunarak, hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu. Çocuklara çeşitli hediyeler verdi. 

Daha sonra  Kilit-1 Polis Uygulama Noktasını ziyaret eden Vali Dr. Kemal Kızılkaya ve beraberindekiler Siirt Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk ve polislerin hem Polis Haftasını hem de bayramlarını kutladıl.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.