Bu haber kez okundu.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Pervari İlçemizi Ziyaret Etti, Mehmetçikle İftar Yaptı 
banner229

Vali Dr. Kemal Kızılkaya , İlçe ziyaretleri programı kapsamında Pervari ilçesini ziyaret etti. 

İlçe Kaymakamı Ahmet Gülderen’den ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Kızılkaya daha sonra Pervari Belediyesini ziyaret  etti.

Belediye Başkanı Tayyar Özcan’dan Belediye ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi alan Vali  Kızılkaya daha sonra Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Pervari İlçe Emniyet Amirliğini Ziyaret Etti

Emniyet personelinin ramazan ayını tebrik eden Vali Kızılkaya, gece gündüz demeden cefakarca çalışan emniyet personeline teşekkür ederek, görevlerinde başarı ve kolaylıklar diledi. 

 Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Pervari ilçe ziyaret programı kapsamında Cumhuriyet Caddesinde 

esnaf ziyaretinde bulunarak talepleri dinledi.

Vatandaşlarla da hasbihal eden Vali Kızılkaya, ilçe esnafına bol ve bereketli kazançlar diledi.

Pervari’de Gençlerle  Buluştu

İlçe ziyaretleri programı kapsamında Pervari ilçemizi ziyaret eden Valimiz @Dr_KemalKzlkaya , gençlerle buluştu. 

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, tavsiyelerde bulunduğu gençlerle geleceğe dair planları ile ilgili sohbet etti.

Gençlerle söyleşi yaparak sorularını cevaplayan Vali Kızılkaya, "Hayal kurmak çok önemli. Çünkü her şey hayalle başlar. Hayaller sizi hedefinize ulaştırma noktasında en önemli araçtır. Bu bakımdan sürekli kendinizi geliştirin ve bol bol kitap okuyun”tavsiyelerinde bulundu.

Jandarma Personeli İle İftarda Buluştu

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, rahmet ve bereket kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek ramazan ayının manevi ikliminde Pervari ilçemizde kahraman Jandarma personeli ile iftar programında bir araya geldi.

İftar öncesi jandarma personeli ile bir süre sohbet ederek, hatırlarını soran Vali Kızılkaya, kahraman Mehmetçiklerin ramazan ayını tebrik etti.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları veren Vali Kızılkaya, Siirt il ve ilçelerinde huzur ve güvenliğin tesis edilmesi, terörle, uyuşturucuyla, suç örgütleriyle kararlılık, azim ve inançla mücadele eden jandarma personeline ve tüm güvenlik güçlerine teşekkür etti. 

Siirt'imiz ve tüm ilçelerimizin huzuru ve kalkınması için canla başla çalıştıklarını ifade eden Vali Kızılkaya, iftar programının düzenlenmesinde emeği geçenlere de teşekkür etti.

Pervari ilçe ziyaretine İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk ve İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram’da eşlik etti.



















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.