Bu haber kez okundu.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu
banner229

Hasan Altun İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Vali Dr. Kemal Kızılkaya, öğrencilere karnelerini vererek sevinçlerine ortak oldu.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, 2023-2024 Eğitim-Öğretim 1. Yarı Yıl karne dağıtım törenine katılarak, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Hasan Altun İlkokulunda Öğretmen, öğrenci ve velilerle sohbet eden Vali Kızılkaya, Sınıfları gezerek, öğrencilerle yakından ilgilenerek, karnelerini dağıttı.

Vali Kızılkaya, öğrencilere ara tatili iyi geçirmelerini, bol bol dinlenmelerini ve kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Karne töreni, Vali Kızılkaya’ın Veliler ve öğrencilerle birlikte hatıra fotoğraf çekmesi ile sona erdi.

Hasan Altun İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine; İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul yöneticileri, öğretmenler ile çok sayıda veli katıldı.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.