Bu haber kez okundu.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Kurtalan’da Muhtarla Buluştu
banner229

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, ilçe ziyaretleri programı kapsamında Kurtalan ilçesine çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Kurtalan ilçesinde yürütülen kamu hizmetleri, yatırımlar, projeler ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında ilçe Kaymakamı Samet Serin’den bilgi alan Vali Kızılkaya, Kurtalan/merkez ve ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla 'İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda bir araya geldi.

Mahalle ve Köy Muhtarlarına tek tek söz vererek sorun, talep, öneri ve beklentilerini dinleyen Vali Dr.Kızılkaya, ‘İlçe merkezi, Belde, köy ve mezralarda yapılan ve planlanan yatırım ve projeler ile eğitim ve sağlık yatırımları, içme suyu, yol ve köylerin alt yapı çalışmaları ve Çevre temizliği ile ilgili ihtiyaç ve sorunların çözümü için devletimizin tüm imkân ve kabiliyetlerinin bütçe imkânları dâhilinde kullanılacağını, kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarının daha da yükseltilmesi içim tüm kurumlarımızla birlikte azimle, inançla çalışmaya devam edeceklerini’belirtti.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları veren Vali Dr. Kızılkaya, huzur ve güven ikliminde sorun ve taleplerin çözümü ve köylerimize yapılacak yatırımların takipçisi olacağını ifade ederek, kurum müdürlerine not aldırarak, talimat verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.