Bu haber kez okundu.

Vali, Belediye Başkan Vekili Ali Fuat Atik, Semt Pazarı ve Güres Caddesinde Maske Takmayan Vatandaşları Uyardı
banner229

Dün İçişleri Bakanlığı tarafından Belediye Başkan Vekilliğine getirilen Vali Ali Fuat Atik semt pazarı ve güres caddesini gezerek, vatandaşlara maske takmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Vali, Belediye Başkan Vekili Ali Fuat Atik, korona virüse karşı yayılmayı önleyici tedbir çalışmaları kapsamında semt pazarını ziyaret ederek esnafa ve vatandaşa uyulması gereken kurallar konusunda uyarılarda bulundu.

Kurallara herkesin uyma zorunluğunu hatırlatan ve sosyal izolasyon ile sosyal mesafenin önemini pazarcı esnafına ve pazar alışverişi yapanlara anlatan Vali, Belediye Başkan Vekili Ali Fuat Atik, kurallara uyulması halinde en kısa süre içerisinde virüsten kaynaklı yaşanan salgının önüne geçilebileceğini anlattı.

Vali, Belediye Başkan Vekili Ali Fuat Atik, şehrin işlek Caddesi olan güres caddesinde maske takmayan, sosyal mesafeyi ihlal eden vatandaşları uyardı.

Koronavirüsle mücadelede sosyal izolasyonun sağlanmasının son derece önemli olduğunu belirten Vali Atik şunları söyledi: İl Pandemi Kurulu, koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni alınan kararla, vatandaşlarımızın sosyal iletişim halinde bulunduğu alan, meydan, sokak, cadde ve iş yerlerinde maske takılması zorunlu hale getirdik. Karara uymayanlara idari para cezası uygulanacağını belirten, Vali/Belediye Başkan Vekili Atik, "Virüsün kontrol altında tutulması ve yayılmasının önlenmesinin önemli olduğunu söyledi.

Atik, Vatandaşlarımızdan istirhamımız, mecburiyetleri olmadıkça, keyfi olarak sokağa çıkmasınlar. Evlerinde kaldıkları sürece daha güvenli olacaklar ve bu süreci daha kolay atlatacağız. Özellikle 65 yaş üstü ve 20 yaş altındaki gençlerimize mücbir bir sebep olmadıkça dışarı çıktıkları takdirde hem idari hem de adli yaptırımları uygulayacağız.

Hem vatandaşlarımızın sağlığı hem de ceza yazılmaması için zorunlu olmadıkça evde kalmalarını önemle istirham ediyoruz. Sosyal izolasyonu muhakkak sağlamak zorundayız. Aksi takdir de vatandaşlarımızın sağlık problemi oluşabilecektir."Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.