Bu haber kez okundu.

Vali Atik,Halk Gününde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat ATİK, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen halk günü toplantısında vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.

Vatandaşlara tek tek söz vererek, sorunlarını dinleyen Vali Atik, sorunların çözümü konusunda beraberindeki kurum amirlerine talimatlar verdi.

Halk gününde Vali Atik’e sorunlarını, isteklerini anlatan vatandaşlar iş talebi, bireysel ekonomik sıkıntılarının çözümü noktasında destek istediler.

Vatandaşların huzurunu, güvenliğini, yaşam kalitesini iyileştirilmesini, önemsediklerini kaydeden Vali Atik, Vatandaşların sorunlarını bütçe imkanlarımız dahilinde çözüm üretmek için bir araya geldiklerini söyledi.

Devletin her zaman vatandaşların yanında olduğunu belirten Vali Atik, sorunların çözümü noktasında işin takipçisi olacaklarını

Halk günü programında, Vali yardımcıları Bünyamin Kuş, Aziz Onur Aydın ve kurum amirleri hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.